ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας - Εμπορικά σήματα

Το σύνολο του περιεχομένου της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά, κειμένων, ειδήσεων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδιαγραμμάτων, απεικονίσεων, παρεχόμενων υπηρεσιών και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων.

Συνεπώς, απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, «φόρτωση» download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, εν όλω ή εν μέρει ή περιληπτικά του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, χωρίς την προηγούμενη ρητή έγγραφη άδεια της SPOT-GREECE ή του εκάστοτε δικαιούχου.

Κατ' εξαίρεση, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων του περιεχομένου σε απλό προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης και πάντα υπό την προϋπόθεση της αναγραφής της πηγής προέλευσής του, χωρίς αυτό να σημαίνει καθ' οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ότι άλλο περιλαμβάνεται στις ηλεκτρονικές σελίδες του Δικτυακού μας τόπου και αποτελεί κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων ανάγεται στη δική τους σφαίρα ευθύνης και ουδόλως έχει να κάνει με τον δικτυακό τόπο του www.http://hotels-zakynthos.gr

Η προστασία της ιδιωτικής ζωής σας κατά την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι ένα σημαντικό μέλημα στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια των επιχειρηματικών διαδικασιών μας. Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται κατά την επίσκεψη στις ιστοσελίδες μας υποβάλλονται σε επεξεργασία από εμάς εμπιστευτικά και σύμφωνα με τις νομικές διατάξεις.

Η προστασία των δεδομένων και η ασφάλεια των πληροφοριών είναι μέρος της πολιτικής της εταιρίας μας.

Η ιστοσελίδες της spot-greece  μπορεί να περιλαμβάνουν συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι δεν καλύπτονται από την παρούσα δήλωση.

 

Ασφάλεια

Η spot-greece λαμβάνει μέτρα ασφαλείας για την προστασία των δεδομένων σας κατά της χειραγώγησης, απώλειας, καταστροφής ή άνευ αδείας πρόσβασης ή απαγορευμένης διάδοσης. Τα μέτρα ασφαλείας μας βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την τεχνολογική εξέλιξη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΧΑΡΤΗΣ »

 

GALERY

Like !